004.cz

Kapička touhy a HIV

Rád bych se zeptal, jaké je riziko, nakažení virem HIV v případě, že jsem prováděl orální sex bez ejakulace a měl jsem v puse (možná i něco hlouběji) jen výtok, který u mužů nastává při vzrušení! A při anální styku, kdy jsem byl "já v něm" samozřejmě s použitím kondomu!

Ivo


Ahoj Ivo,

Index pravděpodobnosti ti nesdělím. Záleží na mnoha faktorech. Prvním je virová zátěž HIV pozitivního. U osob, které si jsou infekce vědomy a podstupují kombinovanou terapii, může být extrémně nízká i nulová.

Kapičky touhy – prostatická tekutina vylučována při erekci je nebezpečná z hlediska přenosu HIV. Zejména u osob s vysokou virovou náloží. Pravděpodobnost je výrazně menší než při ejakulaci do úst. Záleží tak především na stavu sliznice ústní dutiny – obzvláště obsahovala-li nějaké afekce, které by mohly být případnou branou pro infekci.

Co se týče přenosu na aktivního partnera při análním styku, bych viděl pravděpodobnost přenosu s kondomem za normálních okolností jako nulovou.

Kapička touhy a HIV - komentáře

Komentář ze dne: 22. 11. 2005 15:21:22     Reagovat
Autor: Roonie3 (email) - neregistrovaný
Titulek: Kapicka touhy
hele chtel jsem se zeptat kdyz jsem mel sex a strcil jsem penis do pochvy ale neudelal jsem se hned jsem ho vyndal jen tak ven a dovnitr tak muze stoho byt partnerka tehotna?nebo ne jak je to ta kapicka touhy nemel jsem kondom!dekuji za odpoved!!pls odepis te!

pravidla pro veřejnost odkazy rubriky posledních 100 komentářů
© 2001 - 2018 Code004 / | ISSN 1214-4452 | Inzerujte na 004.cz | Powered by phpRS |